Over mij

Mijn naam is Els Schuijlenburg en ik heb ruim 30 jaar met veel enthousiasme gewerkt  binnen het HR vak, bij een aantal bedrijven. Mijn passie ligt vooral bij het werken met mensen, altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de mens, wat drijft en beweegt hen?

Zo is er een verlangen ontstaan om met deze brede ervaring binnen het HR vak, iets te gaan doen, dichter bij de mens. Zelf ben ik ook altijd in beweging gebleven, leergierig en ik wil graag anderen inspireren. Als kers op de taart heb ik de opleiding Post Bachelor Verlieskunde afgerond, waardoor ik een brede basis heb om jou te begeleiden op jouw pad.

Vanuit verbinding, compassie en met een open blik, wil ik jou begeleiden bij je rouw- en verlieservaring. Waar nodig patronen herkennen, doorbreken en je helpen ontdekken wat jij nodig hebt om weer in beweging te kunnen komen. Op zoek naar je (veer)kracht, om zo een nieuw evenwicht te ontdekken.

Naast mijn werkervaring heb ik o.a. de volgende opleidingen gedaan; Post Bachelor Verlieskunde, Training Therapeutisch bordspel; “Ons bestaan op een bordje“,  Vitaliteitscoach, Vertrouwenspersoon, Wandelcoach, HBO Bachelor Bedrijfskundig Management (keuzevak organisatiegedrag en bedrijfspsychologie) en Personeelsmanagement. Als rouw en verliesbegeleider ben ik aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Rouw (LSR) en bij Condole.